Da vi skulle sælge vores hus i Charlottenlund kontaktede vi Karina for at få hjælp til at få huset til at se mere indbydende ud da ingen af os havde tid til få det projekt til at ske. Karina var super effektiv og klarede hele processen med rådgivning, indkøb af diverse ting/planter samt var til stede og stylede huset da fotografen kom og dermed fik vi nogle rigtig gode fotos.

Vi kan kun give Karina vores varmeste anbefalinger.

Louise

Vi havde fundet vores næste drømmehus og det var derfor vigtigt, at vores hus blev solgt hurtigt til den højeste pris. Ejendomsmægleren anbefalede Karina van der Leeden/Indret til salg og dagen efter stod hun i huset og kom med mange råd til, hvad vi helt ned til mindste detalje kunne gøre. Hun henviste til håndværkere der kunne træde til med det samme.

Til fotograferingen af huset kom Karina igen og fik alt til at stå fuldstændig skarpt. Detaljer jeg ikke selv tænkte over, men som hun vidste har betydning for hvordan huset gør sig ud på billederne.

Huset blev solgt på en uge over udbudspris. Det taler fint for sig selv. Vi vil gerne anbefale Karina med den ekspertise hun kommer med.

Line

Vi skulle flytte vores advokatkontor til større lokaler i Amaliegade og havde aftalt at få Karina van der Leeden med i processen omkring indretningen af de nye kontorer og mødelokaler.

Karina gik med os rundt i lokalerne og hørte om vores behov og ønsker for indretningen. Hun kom med sine idéer undervejs. Idéer vi ikke selv havde tænkt på i forhold til lys, fleksibilitet i arbejdsområder, flere funktioner i rummene og æstetik med henblik på at få det hele til at være funktionelt og samtidig føles godt og rart at være i.

Karina skulle også tage højde for og inkorporere en del møbler i indretningen, som vi tog med fra det tidligere kontor.

Nogle dage efter Karinas besøg modtog vi et moodboard, en form for digital opslagstavle, hvor hun kom med konkrete forslag til, hvilke møbler, lamper mv., der skulle til for at komme i mål med den indretning, vi havde drøftet. Det var meget brugbart for os at have et konkret visuelt materiale at tale ud fra.

Vi anskaffede os en hel del af de ting, Karina havde anbefalet, og vi må sige, at indretningen virker efter hensigten. Vi er meget glade for det endelige resultat, der utvivlsomt aldrig var blevet det samme, lyse, venlige, funktionelle og imødekommende kontor uden Karinas hjælp.

Vi kan på det varmeste anbefale Karina van der Leeden.

Thomas