Børneværelse med plads til leg og fordybelse

Har du et rum i din bolig, der vil egne sig perfekt til børneværelse, så hjælper jeg med at udnytte det bedst muligt, så køber kan visualisere sine børns trivsel i børneværelset. Her gælder det om at finde plads til møbler, der gør det muligt at kombinere leg og fordybelse med en smuk og rolig belysning, der gør barnet trygt. Jeg sørger altid for at finde møbler, der giver køberens barn en ekstraordinær mulighed for at være kreativ og lære gennem leg, men hvor legetøjet og det medfølgende kaos kan gemmes væk i skab, et reolsystem eller en lignende løsning. På den måde kan også indretning af børneværelset blive en del af det elegante udtryk, som også præger resten af huset.

 

Se udvalgte billeder af indretningsopgaver til børneværelser nedenfor

Indretning til børn udelukker ikke æstetik

Det første mange tænker på, i forbindelse med børn, er ofte rod, uorden og kaos. Men det behøver ikke være sådan. For mig kan et børneværelse sagtens opbygges således, at barnet kan udleve sine lege på værelset, men hvor legetøjet samtidig kan pakkes væk på en nem og overskuelig måde. Afhængigt af det pågældende købersegment, formår jeg at indrette børneværelset på en måde, hvor de kan se sig selv opdrage deres barn i en let tilværelse, hvor kun fantasien sætter grænser.

Attraktive farver og opbevaring af legetøj

Ved at implementere detaljer inden for farvevalg, planter og billeder på væggene sørger jeg for, at indretningen af børneværelset i dit hjem indfrier barnets behov for et trygt rum til leg og udvikling. Samtidig kan jeg med mit valg af møbler også ramme forældrenes ønske til et ordentligt hjem, hvor tematikken for indretningen er gennemgående i hele huset.

Kontakt Indret til salg