Salgsklargøring i samspil med en indretningsildsjæl

Jeg, Karina Wedell van der Leeden, står bag Indret Til Salg, som hjælper dig med at udnytte din boligs fulde potentiale i et salg. Jeg har stiftet virksomheden, fordi jeg som boligstylist brænder for indretning. Jeg er 47 år og bor i en stor og flot villa i Charlottenlund, som jeg deler med resten af mit kollektiv. Også her udlever jeg min store interesse for indretning – mit hjem er mit lærred, og her udvikler jeg dagligt nye ideer og får inspiration, som jeg tager med mig, når jeg er på arbejde som boligstylist. Min gennemgående passion for faget betyder også, at jeg aldrig blot ser din bolig som et salg. Tværtimod er mit mål altid at gennemskue den unikke stil, der passer bedst ind i dit hjem. Når jeg indretter din bolig, får køberen et helhedsindtryk af boligen, som tirrer sanserne, og forestillingen om at bo der bliver forstærket.

Du er sikret 100% engagement igennem hele processen

For mig er det en kunstart i sig selv at indrette en bolig smagfuldt og smukt og det er en helt særlig disciplin, når det er indretning af boliger, der skal gøres salgsklar. Indretningen har nemlig en stor indflydelse på salget, men også beliggenheden, købersegmentet og prisen på boligen spiller en vigtig rolle. Som boligstylist er det derfor min fornemmeste opgave at sørge for at kommunikere åbent med dig som sælger, den tilknyttede ejendomsmægler og øvrige sparringspartnere med ekspertise inden for området. Sådan når vi bedst i mål med en færdigindrettet bolig, der bliver solgt hurtigere og til højeste pris.

Lad os sælge din bolig sammen

Du som boligsælger er den vigtigste medspiller, når det kommer til at effektivisere dit boligsalg ved modernisering og fornyelse af dit hjem. Derfor er det altid vigtigt for mig at lære dig og din bolig at kende, inden vores samarbejde for alvor begynder. Et godt samarbejde mellem dig og mig skaber resultater. Og gode resultater – nemlig en ekstraordinær indretning af din bolig, så den bliver salgsklar – er min mission.

Kontakt Indret til salg