Skab et soveværelse som køber aldrig glemmer

Et soveværelse har som udgangspunkt kun én funktion. At få dig trygt og godt fra den ene dag til den anden. Jeg ser dog meget mere end det. For mig har et soveværelse uanede muligheder for at skabe sammenhæng i et hjem og gøre køberne godt tilpas i boligen, når de bevæger sig fra rum til rum. Derfor har jeg lige så stort fokus på indretning af soveværelset som af de øvrige rum. Her er det allervigtigste at skabe en atmosfære, der emmer af tryghed og orden. De to ting udgør nemlig opskriften på en skøn nat i drømmeland, hvor dagens travlhed forsvinder, og man bliver klar til nye oplevelser og udfordringer. Og alt dette skal køber også kunne se.

 

Se udvalgte billeder af indretningsopgaver til stue og spisetue nedenfor

Møblering af soveværelset der fremhæver rummets kvaliteter

En seng og en kommode er langt fra de eneste møbler, der udgør et soveværelse. Det er derimod også vigtigt at tænke sengeborde, lamper eller lignende med ind i indretningen af husets soveværelse. Med min sans for detaljer bliver dit soveværelse smagfuldt, så den kommende køber fornemmer et raffineret udtryk af rummet. Det kan være ved at tilføje en farve på væggen, grønne planter eller et gulv-til-loft skab, der fuldender indretningen. Alt dette vurderer jeg på baggrund af den enkelte bolig samt de muligheder, den tilbyder.

Unik indretning for at udnytte hele rummet

Set med mine øjne, er der muligheder for forbedring i langt de fleste rum. Der er altid en mulighed for at optimere indretningen af soveværelset, så det flyder sammen med de øvrige rum og samtidig står skarpt for sig selv. Jeg finder kvalitetsmøbler, der passer til kundesegmentet og får rummet til at vise sig fra sin bedste side og/eller inddrager dine møbler i indretningen. På den måde kan køberen hurtigt forestille sig at få en afslappet overgang til en ny dag i netop dette soveværelse.

Kontakt Indret til salg