Farver og møbler i haven sælger din bolig hurtigere

Hos Indret til salg får du hjælp til at indrette din bolig, så salgsprocessen af denne effektiviseres. I helheden af boligens udtryk, spiller udendørsarealet i lige så høj grad en rolle, når der skal skabes et positivt indtryk for potentielle købere. Derfor står jeg også til rådighed ved indretning af din terrasse, så den fremstår flot og ny. Ved at placere havemøbler og krukker med smukke blomster, der passer til boligen og køberens stil, gør jeg det muligt for køberen at forestille sig en flot terrasse uanset årstiden.

 

Se udvalgte billeder af indretningsopgaver til stue og spisetue nedenfor

Udnyt hele grunden til fulde

Når du vælger at samarbejde med Indret Til Salg, er du sikker på, at hele grundens potentiale bliver udnyttet. Jeg ser nemlig muligheder i alle hjemmets hjørner og kroge, ude såvel som inde. Derfor indgår terrassen også som en vigtig del af vores dialog omkring den nye indretning før et boligsalg. Også ved indretningen af terrassen vil sammenhængen være et vigtigt omdrejningspunkt. Jeg sørger nemlig hele tiden for at have købersegmentet og lokationen med i mine overvejelser, samtidig med at stilen i den indvendige indretning går igen på terrassen.

Få en gennemført have med en harmonisk terrasse

En have er mere end blot en græsplæne. For mig er en terrasse med til at fuldende din have, så den kan anvendes til såvel hyggeaftener med familien som større sammenkomster med en stor gruppe venner. Uanset hvad, er det mit job at sørge for, at potentielle købere kan se alle tænkelige scenarier for sig. Ved at få dem til at føle sig hjemme, både indenfor og udenfor, opnår du et hurtigere salg af din bolig.

Kontakt Indret til salg