Æstetiske detaljer og praktiske løsninger gennem møblering af køkken og bad

Køkkenet er et af de rum, hvor vejen til lykken går – nemlig gennem den mad, du forbereder. Måltider og samvær med de nærmeste nydes dagligt her, og derfor bør indretning af køkkenet overvejes nøje i forbindelse med et salg af din bolig. Samtidig bør badeværelset have et udtryk af selvforkælelse og ro. De to rum er først og fremmest praktiske. Derfor har jeg altid fokus på at indrette dem med møbler, der giver mening for opbevaring og ophold i køkkenet og på badeværelset. Jeg udnytter samtidig det lysindfald og den placering i huset, som rummene i forvejen har og kombinerer dette med innovative og kreative løsninger. På den måde fremstår indretningen af boligens køkken og bad elegant og smuk.

 

Se udvalgte billeder af indretningsopgaver til Køkken og bad nedenfor

Gennemtænkt indretning, der giver mening for køberen

Køkkenet og badeværelset hænger unægteligt sammen på grund af deres fælles hårde overflader og mulighed for sammenkobling. Jeg ser derfor på disse rum som to sammenhængende enheder, der har potentiale for at skabe et gennemgående udtryk af elegance og finesse. Efter samtale med dig og vurdering af kundesegmentet udvælger jeg farvekoder og møbler, der får køkken og bad til at spille sammen. På den måde får de en udstråling, der fanger køberens opmærksomhed og skiller sig ud fra andre boliger af samme type.

Blikfang gennem smukke farver og elegant indretning

Indretning af køkken og bad har stor betydning for, hvordan hele huset opfattes. Derfor er det vigtigt at skabe blikfang i form af farverige tekstiler eller smukke møbler i begge rum. Uanset størrelse og form på rummene formår jeg at se potentialet for at skabe sammenhæng og derfor også en flydende overgang mellem dem. På den måde kan kunderne se mulighederne for sig fra det øjeblik, de træder ind ad døren.

Kontakt Indret til salg