Få hjælp til boligindretning med unik møblering, der matcher boligens arkitektur

Hos Indret Til Salg er jeg ikke blot en indretningsdesigner med fokus på de enkelte rum. Nej, jeg sørger altid for at gennemgå hele huset, så den færdige møblering og indretning af huset har flow. Det er afgørende, at køberen får en sammenhængende oplevelse, når de går igennem boligen. Når du skal have hjælp til boligindretning, starter vi derfor også altid med en konsultation med både dig, ejendomsmægleren og de samarbejdspartnere jeg arbejder tæt sammen med. Jeg indretter boliger med alt fra kurvemøbler til danske klassikere og designs og har adgang til prisvindende møbler og lamper.

Møbleringen afhænger hver gang af netop din bolig, og hvordan den vil tage sig allerbedst ud for at fremme et optimeret salg. Gennem min møblering skaber jeg en balance, så huset udstråler hjemlighed og er imødekommende.

Hør mere om dine muligheder

Eksklusiv optimering af alle type boliger med ny møblering

Møblering er kernen af indretning, og jeg sørger altid for at tage udgangspunkt i dit specifikke hjem og den hjælp du ønsker at få til boligindretningen. Med en skræddersyet og nøje overvejet møblering skaber jeg en indretning, der møder det enkelte købersegment i øjenhøjde, så de kan visualisere sig selv i din bolig.

Sammenhængende indretning i alle husets rum

For at gøre din bolig attraktiv er det vigtigt at få alle rum i spil. Når jeg indretter for dig, sørger jeg for, at alle rummene udfylder hver deres rolle. Samtidig skal der være en sammenhæng, så boligen får et æstetisk helhedsudtryk. Jeg hjælper dig eksempelvis med at optimere følgende rum i dit hus:

Stuen

Uanset hvem, der skal købe dit hus, så vil stuen altid være rum for afslapning. Med min møblering af boligens stue rammer jeg derfor en dæmpet og rolig stemning, der emmer af hygge.

Køkken og bad

Køkken og badeværelser har ofte det tilfælles, at de har hårde og kolde overflader såsom sten, klinker, porcelæn, glas og stål. Det kan virke meget hårdt i indretningen, men med de rigtige materialer og tekstiler, formår vi at bryde den kolde fornemmelse og gøre rummene rare og hyggelige. Det moderne køkken er boligens centrum og bør være praktisk og kombineret med smukke detaljer.

Soveværelse

Søvn er en vigtig faktor for velvære, og derfor skal rummet afspejle ro, så enhver køber kan se sig selv slappe af og lade op i dette rum. Puder, andre tekstiler og hyggelige elementer på sengeborde får rummet til at emme af velvære.

Børneværelse

Børneværelset skal ikke blot være hjem for legetøj. Også her er æstetikken i højsædet ligesom i resten af huset. Hyggelige billeder og illustrationer underbygger, at det er børnenes univers.

Terrasse

Udendørsområdet falder ofte i baggrunden, når det kommer til indretningen af en salgsklar bolig. Det er dog en lige så stor del af boligens værdi, hvorfor jeg altid tænker dette med ind i den unikke boligindretning.

Kontakt Indret til salg