Gør selv boligen salgsklar

Vil du selv gøre din bolig salgsklar, har du mulighed for at modtage indretningsrådgivning, så du kan style din bolig selv. Mit ønske er at give alle den samme mulighed for at sælge sit hjem til en pris, der er fair. Jeg står derfor altid klar med kompetente råd til, hvordan du selv kan opdatere din boligindretning, så den passer til det købersegment, der er på udkig efter netop din bolig. Med et detaljeret fokus på dig og din individuelle boligsituation, er du helt sikker på at kunne skabe en boligudstråling, der siger ’salgsklar’. Med mig som din indretningsrådgiver, kan du selv forvandle dit hjem og skabe merværdi i boligen, når den skal sælges eller lejes ud til en ny lejer.

Hør mere om dine muligheder

Pift din bolig op til salg med min indretningsrådgivning

Når din bolig skal indrettes til salg, så er det en mere omfattende proces, hvor den enkelte boligs potentiale vurderes. Men skal du pifte lidt op nu og her, så får du her 5 tips til, hvordan du med små tiltag gør boligen mere attraktiv på boligmarkedet:

01. Gem dynerne væk under et sengetæppe. Det er en lille ting, men det skaber øjeblikkelig orden.

02. Placer grønne planter i alle rum. Det skaber et hyggeligere og mere hjemligt udtryk.

03. Gør rent. Et rent og ordentligt hjem er fundamentalt, når du forsøger at gøre din bolig mere indbydende i forbindelse med et salg.

04. Inddrag farver i indretningen, men sørg for at de ikke overskygger de smukke møbler eller kunsten på væggene. Jeg kan hjælpe dig med at vælge farvekoder, der vil spille perfekt sammen med resten af indretningen.

05. Fjern unødvendige nipsting – men ikke for mange. Det handler om at skabe en balance. Dit hjem skal ikke fremstå overfyldt og rodet - heller ikke for minimalistisk og kedeligt.

Optimer dit boligsalg med en bolig styling

Bolig stylingen har stor betydning for salg eller udlejning af en bolig, uanset om det er en lille studiebolig, en liebhavervilla eller et stort byggeprojekt. Enhver bolig har et uudnyttet potentiale, som mange sælgere ikke selv kan se. Med mine mange års erfaring inden for bolig styling og indretning, hjælper jeg dig med at gøre din bolig unik, så købere vælger dit hjem frem for en af de lignende boliger på markedet.

Det første skridt for at få købere til at besøge din bolig er billederne i salgsopstillingen. Derfor er det meget vigtigt, at billederne af boligen, er så gode som muligt og afspejler boligens kvalitet. Her spiller bolig styling en altafgørende rolle. Jeg er deltager derfor også, når boligen skal fotograferes.

I samarbejde med entreprenører, ejendomsmæglere eller private boligejere, sørger jeg for, at bolig stylingen fremhæver husets arkitektur og appellerer til potentielle købere eller lejere.