Hygge og kvalitet går hånd i hånd

For mig er alle rum i huset vigtige. De spiller hver især en vigtig rolle for at skabe et sammenhængende hjem, som køberen kan mærke. Dog har indretningen af stuen har en særlig betydning for det endelige resultat. Den fungerer ofte som husets hjerte. Det er samlingspunktet, hvor mange af dagens vågne timer tilbringes. Uanset hvem der køber dit hus, bør stuen være omsluttet af en rolig stemning, der får alle til at føle sig godt tilpas. Og her kommer min indretning af stuen ind i billedet.

 

Se udvalgte billeder af indretningsopgaver til stue og spisetue nedenfor

Perfekt stemning med en lys indretning i stuen

Med udgangspunkt i rummets opbygning sørger jeg for at skabe en belysning, der både siger eksklusivitet, men som også opbygger den nedtonede og afslappede stemning, som mange ønsker sig af indretningen i deres stue. Er husets stue eksempelvis meget lille og med små vinduer, bør indretningen være lys og med få møbler, så stuen får et større og mere åbent udtryk. Omvendt kan en stor stue med højt til loftet have brug for flere, store og storslåede planter og møbler, der udnytter rummets fulde plads og potentiale. Som indretningsdesigner ser jeg ikke kun stuen som et selvstændigt rum. Den færdige indretning sker altid som en løbende proces, og først når alle rum er indrettet med øje for sammenhæng og detaljer, kommer det perfekte udtryk til syne i boligen.

Ser muligheder i alle typer stuer

Jeg ser aldrig begrænsninger, men finder derimod altid kreative løsninger for at skabe et lyst og eksklusivt udtryk i din stue. Mit øje for de helt små detaljer gør samtidig, at dit hjem bliver forvandlet til et sted, hvor køberen føler sig hjemme med det samme, hvilket er afgørende for et effektivt salg.

Kontakt Indret til salg